I dag var jag och handlade på Konsum. Det var meningen att Anders och jag skulle åka tillsammans, men så ringde hans pappa och ville komma ut och hjälpa till med planket, ja de har börjat göra det där planket… så jag åkte själv och handlade.

Det går inte att förklara men jag får liksom klaustrofobi kännslor. Det är människor runt omkring mig och de pratar och de surrar och så frågade Helen i Fiskdisken “hur går det för er?” och jag kan inte sluta att gråta efter det. Jag går där vid charkdisken och försöker hitta korven och tårarna bara rinner. Jag försöker att bita ihop och sansa mig, men det blir bara värre. När jag kommer till kassan så kommer Lenita, som tur är så är hon så himlans snäll och hjälper mig att packa. Det är ingen som kan förså hur det känns. Jag känner mig som ett tomt skal som är totalt misslyckad och ensam. Det gör så ont.