Så här på kvällen när vi är ute och plockar in dynor, tvätt, leksaker och njuter av den humana luften…finns där massor av små kaniner som springer omkring på tomten. De är så söta och näst intill osynliga… Jag ler, de är precis som du Filip.

Mina föräldrar lämnade oss här på Öland idag och åkte hem till Norrtälje. Vi var och badade på eftermiddagen. Vilgot hittade små fiskar i vattnet som han la i en hink…Ibland är han så väldigt lik sin bror, Filip höll ju också på med de där fiskarna förra året.

Fördelen med att vara här, är att ingen vet. Ingen vet att vi egentligen skulle ha varit en till…

…Men idag när vi satt hela familjen på trappan och blev fotograferade, kändes det som det fattades en stor personlighet, en liten kille.

Filip skulle ha sagt: “Jag är inte liten, jag är stor!”

Då känns det som alla vet, alla känner…ATT DU FATTAS OSS!

Blog Image

Och när jag ser på oss… ja nu gråter jag… det är så hemskt. Vet ni, barnen lämnade en plats på trappen framför dem, där sitter Filip sa de…

Platsen på trappen kommer aldrig att fyllas. Det finns aldrig någon som kan ta din plats, aldrig någon som kommer fylla det tomrum du lämnat…Aldrig Aldrig.

Nu får jag gråta.