Jag önskar så att jag skrev, känner ett stort behov av att skapa meningar av det jag tänker och känner. Jag har gråtit större delen av dagen. Gråtit på jobbet, där jag i och för sig sitter själv…gråtit i bilen, gråtit över köttfärssås på spisen.
Vaknade i natt halv fyra. Som det var igår mindes jag när Filip föddes 03:50. ja det är 8 år sen nu. Han har nu varit död längre än han levt, och han fattas här hos oss. Inget blev sig likt efter hans död.
Man kan inte planera livet, inte lita på livet. Inte heller på att de man har närmast alltid kommer finnas där.

När vi flyttade gav det oss lite andrum. Inte fly, inte flytta ifrån, bara ge oss lite luft. Att inte vara nära graven är känsligt och jobbigt. Att inte ha Linus nära är också hårt.

Nu har Iris fyllt 2 år och om någon månad flyttar vi till ett lite större boende, vi skall hyra mina föräldrars hus en bit ut på landet. I mitten av oktober väntar vi på en ny liten familjemedlem…jo jag är gravid, för 5 e gången. Barnen är glada, Anders är glad och jag också.

Kanske ger livet oss lite ljusa stunder.

Tack alla som tänkt på oss idag, tack alla som bryr sig om och som förstår, förstår att allt är inte som förut för oss.

Njut av livet.